Jaa
Esikatselu
Avoinna arkisin 10–18, la 10–16 ja su 12–15
 

Suomen paras sohvakauppa

Sohva on kodin sydän ja sisustuksen ilmeen luoja – oli se sitten siro tai jykevä, persoonallisen omalaatuinen tai hillitympi, perinteinen tai moderni. Oikeanlaisen sohvan valinnasta syntyy olennainen osa kodin tunnelmaa.
 
Väitämme, että olemme Suomen paras sohvakauppa.
Tukena meillä on viisi vahvaa perustelua ja nippu loistavia tarjouksia. Lue lisää ja tule tutustumaan sohvamalleihin suoraan myymäläämme Jyväskylän Kirriin!

 
 

1 Parhaat suomalaiset design-sohvat

Kotimaista, korkeaa laatua arvostaville meillä on erinomainen valikoima suomalaisten suunnittelijoiden taidonnäytteitä. Viimeistellyn tyylikkään ulkonäön lisäksi design-sohvissa on panostettu erittäin laadukkaisiin materiaaleihin ja huipputason käytettävyyteen. Useissa malleissa on irrotettavat ja pestävät päälliset, jotka tekevät myös puhdistamisesta helppoa.
 
Adea Wilhelm -sohvat tehtaan kankailla

- 15 %
 
HT Collection Donna, 3:n istuttava sohva

Alkaen 1990 €  2490 €
 
Interface Sand, 3:n istuttava sohva

Alkaen 1950 €  2175€

2 Monipuolisimmat suomalaiset moduulisohvat

Moduulisohva mukautuu jokaiseen kotiin juuri toiveiden mukaan. Voit valita kulmasohvan tai divaanisohvan – tai räätälöidä moduuleista aivan omanlaisesi kokonaisuuden haluamiesi mittojen mukaan. Myös verhoiluvaihtoehtoja on enemmän kuin riittämiin. Kotimainen moduulisohva on pitkäikäinen ja toimiva huonekalu, joka kestää käyttöä ja aikaa.
Laulumaa-moduulisohvat

- 40 %
 
Shapes Nest
-moduulisohvat

- 15 %
 
Skåne-
kulmasohva


- 40 %

3 Valikoidut mallit maailmalta

Olemme täydentäneet suomalaisten sohvien mallistoa laadukkailla sohvilla maailmalta. BD-Möbelin laadukkaat sohvat ja tuolit on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat parasta nahkaa ja laadukasta käsityötä. Boknäsin sohvamallistossa on klassisia ja moderneja malleja suomalaisiin koteihin. Hjort Knudsenin tanskalainen design taas tuo raikasta ilmettä Euroopasta.
BD-Möbelin sohvat ja tuolit

- 15 %
 
Skandia Hjort Knudsen -kulmasohva

1528 €
 
Boknäs Metro, 3:n istuttava sohva

Alkaen 1342 €

4 Sisustussuunnittelija apunasi valitsemassa

Laadukas sohva hankitaan aina sillä ajatuksella, että se kestää aikaa ja käyttöä. Siksi on hyvä myös varmistaa, että valitsemasi tuote ja sen materiaalit istuvat kotiisi. Sisustussuunnittelijamme Ulla Sallisalmi auttaa asiakkaitamme valinnoissaan myymälässämme lauantaisin. Ota kuvia kodistasi ja pohjapiirustus mukaan ja tule sisustuslauantaihin! Voit myös varata ajan etukäteen numerosta 050 404 2839.
 

5 Likaahylkivä käsittely kangasverhoiltuihin sohviin nyt - 50 %

Mitä enemmän sohvasta pidetään ja sillä oleskellaan, sitä alttiimpana se on myös likaantumiselle. Suojauskäsittely helpottaa sohvan puhtaanapitoa ja pitää sen uuden näköisenä pidempään. Tarjoamme nyt kaikkiin syyskuun aikana tilattuihin kankaisiin sohviin ja tuoleihin likaahylkivän käsittelyn puoleen hintaan. Suojauksella on 3 vuoden puhdistettavuustakuu.
 

Tervetuloa onnistuneille sohvaostoksille Kaluste10:iin!

 
 
Saisiko olla joustoa hankintoihin?

Oletko suunnittelemassa isompia hankintoja? Entä jos voisit jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille. Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi kauppiaiden tarjoamia maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaisi, jos voisit maksaa ostosi esim. 6 kuukaudessa, 6 yhtä suuressa erässä ilman korkoa? Kysy Laulumaa-myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta.

Voit hakea Aktiiviraha-korttia Laulumaa-myymälöissä tai Aktiivirahan sivuilta  www.aktiiviraha.fi


 
Kaluste10 – kestäviä kalusteita ja ystävällistä palvelua
 
Kaluste10 tunnetaan korkealaatuisista huonekaluista, jotka vastaavat nykyaikaisia vaatimuksia ja kestävät elämää. Valikoimassamme on runsaasti kotimaisia laatukalusteita.
 
Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Tarjoamme sisustussuunnittelupalvelua, kasaus- sekä kotiinkuljetuspalvelua ja kauttamme myös huonekaluhankintojen rahoitus onnistuu sujuvasti.
 
Tervetuloa myymäläämme Palokan Kirriin!

 

Kaluste10 Oy
Kirrinpolku 2, 40270 Palokka/Jyväskylä
info@kaluste10.fi  |
  020 7120 470

 
 


Kaluste10, Kirrinpolku 2, 40270 Palokka/Jyväskylä JYVÄSKYLÄ, Finland | poistu uutiskirjelistalta


Email Marketing by ActiveCampaign